25 | 04 | 2024

JOULUKONTSERT 1JÕULUKONTSERT NARVA KESKLINNA GÜMNAASIUMIS

8. detsembril meie kool võttis vastu väikeseid külalisi – lapsed olid Päikese ja Kakuke lasteaiast. Järgmisel aastal pisemad lähevad kooli ning neil oli huvitav teada saada, mis küll see kool on. Seniks arusaam koolist on saladuslik, teadmatu ning meelitav. Mis küll neid tulevikus ootab? Selle eesmärgiga oli koolieelikutele korraldatud jõulukontsert. Kontserdi külastamine oli üheks võimaluseks lähemalt tutvuda kooliga. Kontserdi korraldamise ja läbiviimise eest vastutasid keelekümbluse algklasside pedagoogide metoodiline ühing, mis töötab ladusalt mitte esimest aastat ning rõõmustab kõiki oma oskuslikkusega: Arina Berestova, Irina Tõšova, Marta Artemjeva, Svetlana Popovitš, Oksana Petrova.

Sellegi poolest kõige rohkem valmistusid õpilased ise. Lapsed püüdsid näidata kõike seda, mis on saanud selgeks sellel õppeaastal muusikatundides koos oma õpetajatega – laulsid laule, tantsisid. Eriti püüdsid näidata oma oskusi 1.E ja 1.K klassi õpilased. Nii nagu nad ise on olnud alles hiljuti koolieelikud. Neid tulid toetama nii emad, isad, vanaemad ja vanaisad.

Loomulikult ka ise väikesed näitasid kuidas nad valmistuvad kooliks. Lapsed laulsid eestikeelseid laule, mille peale olid tormilised kiiduavaldused. Kontserti lõppus igaüks sai veel „päkapikudelt"(1.E klassi õpilased) kingituse.

Jõulukontsert möödus meie koolis soojas sõbralikus keskkonnas. Me loodame, et meie külalistele meeldis ning nad said tunda õpetajate, laste kui ka administratsiooni soojust, hoolitsust ja tähelepanu. Meie uksed on alati avatud teie jaoks!

Oksana Petrova