04 | 05 | 2024

Kontsert lasteaia lastele „Sügisel on sünnipäev“

02. novembril kogunesid meie kooli aulasse väikesed külalised – lasteaedade Potsataja ja Cipollino lapsed külastasid meie kontserti „Sügisel on sünnipäev“. Keelekümblusklasside õpilaste poolt ettevalmistatud kontsert oli sügisnädala heaks lõpuks. Saal oli kaunistatud õpilaste kunsti – ja tööõpetuse töödega. Peale selle oli ka suur sügisannide näitus.

Töö läks täie hooga – 1.e, 2. e, 3. e, 3. k ja 4.e klassi õpilased joonistasid, meisterdasid, õppisid luuletusi pähe ja laulsid sügislaule. Sügis oli mitte ainult akna taga, vaid ka puges meie klassidesse ning laste hingedesse. Ühiste vaevanägemisega kõik oli valmis õigeks ajaks.

Suur tänu meie kolleegidele, kes aitasid meil seda üritust ellu viia. Huvijuht, Julia Antonova, ja kunstiõpetaja, Tatjana Sonina, tegid sünnipäevalapsele, Sügisele, rikka kostüümi. Kolme nädala jooksul meisterdasid lapsed ja õpetajad lasteaia lastele kingitusi – kutsed meie kontserdile vahtralehe kujul.
Aitasid kaasa ka vanemate klasside õpilased: kontserdi juhid Jänes – Sofija Krutikova, 7.e klass ja Sügis –Sofija Sokolovskaja, 10 a klass; helitehnik – Samson Veremiy, 12. b klass. Tänan kõiki südamest!

Keelekümblusõpetaja, Irina Tõšova