02 | 05 | 2024

Narva hallhokiNarva hallhoki turniir toimus Narvas

Pühapäeval, 17.detsembril toimus Narva spordikeskuses saalihoki turniir, mille korraldas Narva Hall Club Hockey Club.Turniir algas kell 11.00 kooliõpilaste vahel ja jätkub erinevate organisatsioonide ja ettevõtete esindajate vaheliste võistlustega ning lõppes kell 17.00. Üle 10 meeskonna Narvast on teatanud oma osalemisest.Koolimeeskondade hulgas olid esindajad kolmest Narva linna koolidest. Turniiril osalesid VKG, PSK ja Narva Bears spordikooli jäähoki meeskonna firmad ja organisatsioonid, Narva Soldino Gümnaasiumi meeskond, Narva Keelelütseeumi meeskond ja Narva Kesklinna Gümnaasiumi meeskond. Meie kooli meeskonna koosseis - Nikita Kirillov 9.C, Vsevolod Galitski 9.B, Aleksandr Muravetski 9.B, Daniil Tee 11.A, Egor Mikhaylov 11.A, Vladislav Sizov 11.A, Dmitri Skvortsov 11.A. Meie poisid saavutasid 5. koha.

Saalihiki on üsna noor ja vähetuntud spordiala. See on järjekordne suur turniir, kus igaüks saab uue spordiga tutvuda - proovida mängu käes või lihtsalt toetada oma meeskonda.Turniir näitas, et huvi selle spordi vastu on üsna suur.

Üritus oli tasuta. Ürituse korraldas Narva Hall Hockey Club koos Narva keskkooli Narva koolispordi liitiga Narva Spordikeskuse toetusel.

Kehalise kasvatuse õpetajad