Eesti kirjanduseEesti kirjanduse päev

Koolis 6.veeruaril meie kool võttis vastu külalisi - meil toimus suur linnaüritus 3. klasside õpilastele Eno Raua raamatu "Sipsik" järgi. Kavas oli:

- põnev mäng Blue-botidega (raamatu sisu meeldetuletamiseks);
- viktoriin Kahootis;
- teejoomine;
- autasustamine.

Spordisaali kugunesid peaaegu kõikide Narva koolide esindajad. Täname väga Narva Kesklinna Kooli, Narva Soldino Kooli, Narva Pähklimäe Kooli, Kreenholmi Kooli, Narva Vanalinna Põhikooli, Narva Õigeusu Gümnaasiumi ja Narva Keeltelütseumi õpetajaid ja õpilasi, et nad tulid meie juurde ja võtsid osa meie üritusest.

Haridusrobotid Bee- ja Blue-botid on tuttavad mõnedele õpilastele juba lasteaiast. Kindlasti olid ka neid, kes käivitasid robotit esimest korda oma elus.

Suureks toeks õpilastele selles olid meie ROBOMENTORID - 7.a klassi õpilased, kes valmistasid külaliste jaoks seitse põnevat mänguvälja. Robomentorid aitasid õpilastel progammerida roboteid ning olid juhiks mängulaua juures.

Suur tänu minu poolt robomentoritele! Kõige pingelisem osa meie üritusest oli küll viktoriin Kahootis. Osalejad pidid võimalikult kiiresti küsimustele vastama, et olla selles mängus esimene. Kes ees see mees!

Tähelepanu! Kahoot viktoriini "Sipsik" võitjad:
I koha sai Narva Kreenholmi Kooli võistkond;
II koha sai Narva Vanalinna Põhikooli 3.a klassi võistkond;
III koha sai Narva Vanalinna Põhikooli 3.c klassi võistkond.

Kõik osalejad said medalid ürituses tubli osalemise eest ning võitjad said auhinnad. Tahan ka tänada ome kolleege, kes aitasid mind kaasa! Ilma nendeta see üritus ei toimuks! Tänan Teid väga Jana Netšajeva, Natalja Netsel, Olga Lutška ja Jelena Skvortsova. Ärgem unustagem ka kooli söökla töötajaid, kes katsid teejoomiseks lauda! Suur aitäh kõigile!

Ürituse korraldaja ja läbiviija Irina Tõšova