06 | 05 | 2024

ВНИМАНИЕ! ВАЖНАЯ ИНФОРМАЦИЯ!

В связи с карантином школа закрыта до 21.12.2020.

С персоналом школы и администрацией можно связаться по э-почте:

Direktor: Anna Zubova: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Sekretär: Jelena Tatevosjan: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Õppealajuhataja: Irina Klimko: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Õppealajuhataja: Natalja Nikanorova: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Majandusjuhataja: Valeri Borissenko: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Raamatukogu: Jelena Batalova: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
E-kooli administraator: Julia Zijazova: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Infojuht: Vladimir Runin: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
HEV koordineerija: Kairi Jürgens: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Дополнительные контакты на домашней странице школы: http://kesklinna.edu.ee /

Просим следить за информацией в e-kool, на странице школы и на FB.

Пожалуйста, будьте здоровы, благополучны и терпеливы!